Z VEVOR do idealnego wypieku pizzy
Konstrukcja ze stali nierdzewnej, szeroki zakres temperatur od 50 do 300°C i precyzyjne ustawienie czasu od 0 do 120 minut. Wysoka wydajność i cztery rury grzewcze zapewniają równomierną i efektywną dystrybucję ciepła, zapewniając za każdym razem doskonały efekt pieczenia!
Dzięki wydajnemu piecowi do pizzy możesz przygotować pyszną, chrupiącą pizzę w zaledwie kilka minut. Dzięki czterem rurom grzewczym zapewnia równomierne pieczenie pod kątem 360° i szybki czas nagrzewania, dzięki czemu pizza jest za każdym razem idealnie wypieczona.
Komercyjny piec do pizzy wykonany jest ze stali nierdzewnej, co nie tylko zapewnia długą żywotność, ale także bezpieczne i zdrowe środowisko pieczenia. Ponadto nieprzywierająca powłoka wewnętrzna zapewnia łatwe czyszczenie i przyjemne pieczenie.
Ciesz się pełną kontrolą nad temperaturą i czasem pieczenia za pomocą 3 oddzielnych przycisków. Ustaw ręcznie temperaturę w zakresie od 50 do 350 °C i wybierz żądany czas pieczenia w zakresie od 0 do 120 minut.
Nasz blatowy piec do pizzy idealnie nadaje się do użytku domowego i komercyjnego. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kuchnię, bar z przekąskami czy piekarnię, czy też potrzebujesz go do rodzinnych spotkań i przyjęć, jest to idealny wybór.