Pionowa dzielarka ciasta
Dzielarka do ciasta dzieli duże ciasta równomiernie na równe porcje. Dzięki swojej konstrukcji mechanicznej jest łatwy i wygodny w użyciu oraz gwarantuje dokładną wagę porcji - idealny do produkcji ciasta w dużych ilościach.
Maszyna ta posiada ergonomicznie zaprojektowaną, oszczędzającą wysiłek dźwignię i może być z łatwością obsługiwana przez jedną osobę. Jest w stanie bez wysiłku przetwarzać duże ilości w dłuższym okresie czasu.
Maszyna może jednocześnie dzielić duże kawałki ciasta na 10 równych porcji o wadze od 120 do 560 g.
Dzielarka ciasta wykonana jest z wytrzymałej stali nierdzewnej SUS304, dzięki czemu jest odporna na korozję i zużycie. Wszystkie części mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością.
Ta dzielarka do ciasta jest idealna do robienia ciastek, pizzy, ciasteczek, burgerów, chleba i wielu innych. Nadaje się do stosowania w restauracjach, szkołach, fabrykach, piekarniach i innych środowiskach, w których przetwarzane są duże ilości żywności.