Uwolnij swoje ręce i ułatw sobie życie!
Nasza piła do kości, napędzana silnikiem z czystej miedzi o mocy 850 W, oferuje niezrównaną wydajność. W połączeniu z ostrymi ostrzami ze stali nierdzewnej i precyzyjną przekładnią, możesz przecinać twarde kości i mrożone mięso jednym lekkim uderzeniem.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej jest wyposażony w precyzyjne linie skali, maksymalna grubość cięcia: 18 cm, maksymalna wysokość cięcia: 25 cm. Niezależnie od tego, czy przetwarzasz duże kości jagnięce, czy wołowe, nasza maszyna poradzi sobie z nimi wszystkimi.
Nasza przecinarka do mięsa wyposażona jest w płytę dociskową i listwę dociskową ze stali nierdzewnej, dzięki czemu podczas pracy ręce pozostają z dala od ostrego brzeszczotu. Poczuj się bezpiecznie podczas całego procesu cięcia.
Bardziej szczegółowe projekty poprawiają jednorodność, stabilność i wydajność procesu cięcia oraz pomagają szybciej zakończyć proces cięcia.
Nasza piła do kości idealnie nadaje się do cięcia żeberek, dziczyzny, kości wołowych, jagnięcych, a nawet mrożonych ryb. Jest niezbędny w restauracjach, franczyzowych sklepach mięsnych, supermarketach, zakładach przetwórstwa mięsnego i rybnego oraz ubojniach.