VEVOR Komercyjna maszyna do cięcia kości 2200 W, 1000 kg/h Maszyna do cięcia kości Maszyna do cięcia kości mrożonego mięsa, 0-180 mm Regulowana grubość Piła do kości Stół roboczy 470 x 530 mm
Zaoszczędź do 15% dzięki cenie PRO. Zarejestruj się, aby uzyskać bezpłatne konto PRO.
25,00zł zniżki na pierwsze trzy zamówienia i śledzenie zamówienia w dowolnym miejscu!
Pobierz Teraz
25,00zł zniżki na pierwsze trzy zamówienia i śledzenie zamówienia w dowolnym miejscu!
Skanuj kod QR, aby pobrać
Typ stołowy
Wolnostojący
Typ stołowy
2200 W
1500 W
2200 W
O tej pozycji
Solidny i wydajny: silnik z czystej miedzi o mocy 2200 W zapewnia imponującą moc, a ostry brzeszczot ze stali nierdzewnej wraz z precyzyjną przekładnią zapewniają wydajność cięcia do 1 t/h. Nasza elektryczna krajalnica do kości tnie płynnie bez zacięć, umożliwiając cięcie różnych twardych kości i mrożonego mięsa z delikatnym naciskiem.
Precyzyjne i gładkie: Stół roboczy ze stali nierdzewnej zapewnia powierzchnię cięcia z precyzyjnymi liniami podziałki. W ten sposób żądaną grubość można w razie potrzeby ustawić jeszcze dokładniej. Komercyjna maszyna do cięcia kości może przetwarzać duże kawałki kości nóg jagnięcych i wołowych. Grubość plastrów można regulować w zakresie od 0 do 180 mm, dzięki czemu można uzyskać doskonałe rezultaty zarówno w przypadku cienkich plastrów szynki, jak i grubych kawałków kości.
SOLIDNY I TRWAŁY: Ta piła do kości jest wykonana ze wzmocnionej stali nierdzewnej i jest trwała. Jest wyposażony w sześć ostrych brzeszczotów, które z łatwością przecinają różne kości i zamrożone mięso. Odporna na zużycie i zarysowania konstrukcja zapewnia długą żywotność bez rdzewienia i pozwala na użytkowanie przez długi czas.
Bezpieczna obsługa: To urządzenie, zaprojektowane z myślą o bezpieczeństwie, jest wyposażone w przełącznik obsługi jednym przyciskiem, który ułatwia obsługę. Płytka ślizgowa ze stali nierdzewnej i drążek ślizgowy utrzymują ręce z dala od ostrego brzeszczotu podczas cięcia. Dzięki temu możesz pracować zrelaksowany i jednocześnie osiągać doskonałe wyniki cięcia.
Szeroki zakres zastosowań: nasza handlowa elektryczna piła taśmowa do mięsa jest idealna do cięcia żeber, dziczyzny, kości wołowych, kości jagnięcych, mrożonych ryb i innych. Nadaje się do restauracji, sklepów mięsnych, supermarketów, zakładów przetwórstwa mięsnego, zakładów przetwórstwa rybnego, rzeźni itp.
Ludzie, którzy kupili ten przedmiot, kupili również
VEVOR Komercyjna maszyna do cięcia kości 2200 W, 1000 kg/h Maszyna do cięcia kości Maszyna do cięcia kości mrożonego mięsa, 0-180 mm Regulowana grubość Piła do kości Stół roboczy 470 x 530 mm
Silnik z czystej miedzi o mocy 2200 W zapewnia dobrą wydajność. W połączeniu z ostrymi nożami ze stali nierdzewnej i precyzyjnymi zębatkami zapewnia gładkie cięcie. Wysoka wydajność 1 t/h. Delikatnym naciskiem można przeciąć nawet twarde kości i zamrożone mięso.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej ma precyzyjne podziałki, możesz ustawić żądaną grubość (0-180 mm). Nasze maszyny mogą przetwarzać większość kości nóg zwierząt gospodarskich. Od delikatnych plastrów szynki po kawałki kości, doskonale radzi sobie z każdym krojeniem.
Piła do kości jest trwała i wykonana ze wzmocnionej stali nierdzewnej. Wyposażona w ostre ostrza i wodoodporną osłonę kroi różne kości i mrożonki. Odporna na zużycie i zarysowania konstrukcja gwarantuje długą żywotność.
Nasza piła do mięsa jest wyposażona w sześć ostrych brzeszczotów. Regulowane napięcie brzeszczotu zapewnia optymalną wydajność bez ryzyka złamania. A pojemnik zbiorczy sprawia, że czyszczenie jest dziecinnie proste. Czystość i organizacja są łatwe.
Nasza piła do kości jest idealna do cięcia żeber, dziczyzny, kości wołowych, kości jagnięcych, a nawet mrożonych ryb. Jest niezbędny w restauracjach, franczyzowych masarniach, supermarketach, zakładach mięsnych, przetwórniach rybnych i ubojniach.
Używamy plików cookie, aby usprawnić korzystanie z Internetu.Kontynuując przeglądanie tej witryny, zakładamy, że zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie i Prywatność i bezpieczeństwo.