Zmień swoje doświadczenia w gotowaniu dzięki komercyjnej płycie elektrycznej
Nasza komercyjna patelnia elektryczna ma pogrubioną i poszerzoną płytę żelazną formatu A3. Dzięki precyzyjnej kontroli temperatury rurki grzewcze równomiernie rozprowadzają ciepło, zapewniając pyszne jedzenie. Obudowa ze stali nierdzewnej jest trwała i łatwa w czyszczeniu.
Dostępna na rynku patelnia ma regulowany zakres temperatur od 50 do 300°C (122–572℉). Zwiększona powierzchnia robocza spełnia potrzeby gotowania różnych potraw.
Po każdym użyciu utrzymuj dostępny w handlu grill z płaskim blatem w temperaturze 300°F i wytrzyj do czysta szczotką do grilla lub kamieniem do grillowania. Unikaj stosowania płynów bezpośrednio na produkt.
Płaska patelnia elektryczna idealnie nadaje się do gotowania mięsa, jajek, naleśników, steków i nie tylko. Nadaje się zarówno do kuchni prywatnych, jak i komercyjnych.
Elektryczną patelnię cateringową należy zainstalować na żaroodpornym stole warsztatowym, pozostawiając wystarczająco dużo miejsca na przewód zasilający.