VEVOR Pizzastahl: Gdzie chrupiące spotyka się z pysznym
Nagrzewa się szybko i równomiernie oraz ma 20 razy wyższą przewodność cieplną niż kamień ceramiczny, dzięki czemu pizza jest chrupiąca i pyszna. Nie musisz się martwić o wstępne doprawienie, ponieważ pizza jest w pełni doprawiona.
Nasza stal do pizzy poddawana jest obróbce utleniającej i normalne jest, że zmienia kolor na niebieski po użyciu w wysokich temperaturach. Piaskowanie zapewnia gładką powierzchnię i ułatwia czyszczenie miękką szmatką i wodą.
Kamień do pizzy ze stali węglowej zapewnia szybkie nagrzewanie i równomierne pieczenie. Dzięki 20-krotnie większej przewodności cieplnej i dwukrotnie większej pojemności cieplnej niż kamień ceramiczny, zapewnia doskonałe właściwości izolacyjne, zapewniając za każdym razem doskonałe rezultaty pieczenia.
Włóż stalową płytkę do piekarnika i rozgrzej do 288°C przez 45 do 60 minut. Następnie połóż pizzę na podgrzanej płycie stalowej na 4 do 6 minut, uważając, aby się nie przypaliła. Gdy pizza będzie gotowa, możesz ją wyjąć i cieszyć się nią.
Nasz kamień do pizzy nadaje się do piekarników domowych, grillów zewnętrznych, wędzarni i wielu innych. Niezależnie od tego, czy jest to piknik w parku, grill na świeżym powietrzu, kemping czy plaża, możesz cieszyć się pysznym jedzeniem w dowolnym miejscu i czasie.