Stal do pizzy VEVOR 508 x 355 x 10 mm: tam, gdzie chrupkość spotyka się z pysznością
Wykonany ze stali węglowej talerz do pizzy VEVOR o grubości 10 mm jest najlepszym towarzyszem kulinarnym. Nagrzewa się szybko i równomiernie oraz ma 20 razy wyższą przewodność cieplną niż kamienie ceramiczne, dzięki czemu pizza jest chrupiąca i pyszna.
Nasza stal do pizzy poddawana jest obróbce utleniającej i normalne jest, że zmienia kolor na niebieski po użyciu w wysokich temperaturach. Piaskowanie zapewnia gładką powierzchnię i ułatwia czyszczenie miękką szmatką i wodą.
Kamień do pizzy ze stali węglowej zapewnia szybkie nagrzewanie i równomierne pieczenie. Dzięki 20-krotnie większej przewodności cieplnej i dwukrotnie większej pojemności cieplnej niż kamień ceramiczny, zapewnia doskonałe właściwości izolacyjne, zapewniając za każdym razem doskonałe rezultaty pieczenia.
Włóż stalową płytkę do piekarnika i rozgrzej do 287°C przez 45 do 60 minut. Następnie połóż pizzę na podgrzanej płycie stalowej na 4 do 6 minut, uważając, aby się nie przypaliła. Gdy pizza będzie gotowa, możesz ją wyjąć i cieszyć się nią.
Nasza stalowa patelnia do pizzy nadaje się do piekarników w pomieszczeniach, grillów na świeżym powietrzu, wędzarni i wielu innych. Niezależnie od tego, czy jest to piknik w parku, grill na świeżym powietrzu, kemping czy plaża, możesz cieszyć się pysznym jedzeniem w dowolnym miejscu i czasie.