Uwolnij swoje ręce i ułatw sobie życie!
Nasza piła do kości napędzana jest silnikiem o mocy 550 W wykonanym z czystej miedzi. W połączeniu z ostrymi ostrzami ze stali nierdzewnej i precyzyjnymi zębatkami, lekki nacisk wystarczy, aby przeciąć twarde kości i mrożone mięso.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej wyposażony jest w precyzyjne wagi pomiarowe. Maksymalna grubość cięcia: 18 cm, maksymalna wysokość cięcia: 25 cm. Niezależnie od tego, czy są to duże udka jagnięce czy wołowe, nasza maszyna poradzi sobie z nimi wszystkimi.
Cięcie kości i rozdrabnianie mięsa, dzięki czemu wygodniejsze jest rozdrabnianie mięsa bezpośrednio po pokrojeniu. Doskonale nadaje się do krojenia żeberek wieprzowych, mrożonego mięsa itp. i jest szeroko stosowany w hotelach, kuchniach domowych i innych miejscach.
Nasza przecinarka do mięsa wyposażona jest w płytę dociskową i listwę dociskową ze stali nierdzewnej, dzięki czemu podczas pracy ręce znajdują się z dala od ostrego brzeszczotu. Oznacza to, że możesz czuć się pewnie podczas całego procesu cięcia.
Bardziej szczegółowe projekty poprawiają równomierność, stabilność i wydajność cięcia, pomagając szybciej wykonywać zadania cięcia.