Uwolnij swoje ręce i ułatw sobie życie
W połączeniu z ostrymi ostrzami ze stali nierdzewnej i precyzyjnymi zębatkami zapewnia gładkie cięcie z dużą wydajnością. Lekkim uderzeniem można przeciąć twarde kości i zamrożone mięso.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej został zaprojektowany z precyzyjnymi liniami skali, maksymalna grubość cięcia wynosi 18 cm, maksymalna wysokość cięcia to 25 cm. Niezależnie od tego, czy są to duże udka jagnięce czy wołowe, nasza maszyna poradzi sobie z nimi wszystkimi.
Płytka ślizgowa i prowadnica ślizgowa zapewniają bezpieczną odległość rąk od ostrego brzeszczotu podczas procesu cięcia. Poczuj się bezpiecznie podczas całego procesu cięcia.
Bardziej szczegółowe projekty poprawiają jednorodność, stabilność i wydajność procesu cięcia oraz pomagają szybciej zakończyć proces cięcia.
Nasza piła do kości idealnie nadaje się do cięcia żeberek, dziczyzny, kości wołowych, jagnięcych, a nawet mrożonych ryb. Jest niezbędny w restauracjach, franczyzowych sklepach mięsnych, supermarketach, zakładach przetwórstwa mięsnego i rybnego oraz ubojniach.