Uwolnij ręce i ułatw sobie życie!
Silnik z czystej miedzi o mocy 2200 W zapewnia dobrą wydajność. W połączeniu z ostrymi nożami ze stali nierdzewnej i precyzyjnymi zębatkami zapewnia gładkie cięcie. Wysoka wydajność 1500 kg/h. Delikatnym naciskiem można przeciąć nawet twarde kości i zamrożone mięso.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej ma precyzyjne podziałki, możesz ustawić żądaną grubość (4-220 mm). Nasze maszyny mogą przetwarzać większość kości nóg zwierząt gospodarskich. Od delikatnych plastrów szynki po kawałki kości, doskonale radzi sobie z każdym krojeniem.
Piła do kości jest trwała i wykonana ze wzmocnionej stali nierdzewnej. Wyposażona w ostre ostrza i wodoodporną osłonę kroi różne kości i mrożonki. Odporna na zużycie i zarysowania konstrukcja gwarantuje długą żywotność.
Nasza piła do mięsa jest wyposażona w sześć ostrych brzeszczotów. Regulowane napięcie brzeszczotu zapewnia optymalną wydajność bez ryzyka złamania. A pojemnik zbiorczy sprawia, że czyszczenie jest dziecinnie proste. Czystość i organizacja są łatwe.
Nasza piła do kości jest idealna do cięcia żeber, dziczyzny, kości wołowych, kości jagnięcych, a nawet mrożonych ryb. Jest niezbędny w restauracjach, franczyzowych masarniach, supermarketach, zakładach mięsnych, przetwórniach rybnych i ubojniach.